Σεπτεμβρίου 08, 2009

Find that inch

Find that inch

All right , All right,
Refill,
Hi, my name is Peter and I blog!
I'm 17 and I've been blogging since I was a tiny(ier) shit, though 'FindThatInch' has been alive only a couple of months now, let's say
from June 2009.
I mainly use the English language due to the fact that If i didn't, I would have used greeklish, and i hate using greeklish!
I'm a hundred per cent Cypriot with no preservatives and I do not moan about my Country or it's Government. Though I do count the milliseconds of me going abroad to study!
What's my blog about? Well, I haven't figured that out yet so I'll throw my self in the 'Confused' bin only temporarily... Let's hope.
So, If you're bored and wanna fry your brain over nonsense bluffing and jargon please step in, the door is only a click away.
Oh, and I'm gay.

Μοτορτζής

Μοτορτζής

Πως είναι να οδηγάς μηχανή στους Κυπριακούς δρόμους;
Πως συμπεριφέρονται οι κύπριοι (και κύπριες!) οδηγοί στους μοτοσυκλετιστές;
Ποιός φταίει σε ένα ατύχημα σε διασταύρωση;
Ποιες είναι οι πιο ωραίες διαδρομές για μηχανή στην ελεύθερη Κύπρο;

Αυτά και πολλές άλλες εμπειρίες καταγράφει το Ktino, στο "Μοτορτζής στο Κυπριστάν"

Γράφει από το Δεκέμβρη του 2007

Αντιφωνητής

Αντιφωνητής

Μπλο(γ)κάρα από το 2007 μετά μπλόκαρα, ξεμπλόκαρα, και επανήλθα με νέο υλικό φέτος. Για τον βίο μου τι να σου πω; Μιλώ 4 γλώσσες, έζησα Ευρώπη κι Αμερική και κάπου στην πορεία έκανα κι ένα διδακτορικό. Και για να το φιλοσοφήσουμε λίγο το θέμα σκοπός της ζωής μπορεί να είναι ο θάνατος αλλά της δικιάς μου ζωής δεν ξέρω κι ούτε θέλω να μάθω. Γράφω σχεδόν εξολοκλήρου για Κυπριακά θέματα. Καμιά φορά γράφω αυτά που μόνο ανώνυμα μπορώ να πω και κάποτε αυτά που ακούν οι λίγοι. Χαίρομαι για την ανοδική πορεία των Κυπριακών blog και ελπίζω να συνεχίσουμε δυνατοί "...τζαμαί. ελίες τζαι τερατσιές πάνω στον ρότσο τους" (Κ. Μόντης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

Το blog έχει θεματολογία τα γεγονότα στον Παναθηναϊκό και τις εξελίξεις στα Εθνικά μας θέματα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα αναρτώ και κείμενα σχετικά με θέματα της καθημερινότητας σε Κύπρο, Ελλάδα και τον υπόλοιπο κοσμο αλλά και θέματα υγείας.

Βασική ιδεολογία του ιστολογίου μου είναι:

1.Παναθηναϊκός: Πιστεύουμε ότι ο σύλλογος πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και να κατακτά τοπικούς και Ευρωπαϊκούς τίτλους. Δεν αποδεχόμαστε φαινόμενα σαν την σεζόν 2007-08 που η ΠΑΕ απαγόρευε την είσοδο στο γήπεδο του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμο Θύρας 13 που στην ουσία αποτελεί την φυσική συνέχεια της Θύρας 13 που ιδρύθηκε το 1966.

2.Εθνικά θέματα: Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που προωθείτε στην Κύπρο. Είμαστε ενάντια στην υποβάθμιση του προβλήματος από εισβολή και κατοχή σε δικοινοτική διαφορά. Απαιτούμε οι Κύπριοι να μπορέσουν να έχουν όλες τις βασικές τους ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα τους. Ακόμα απαιτούμε την εφαρμογή του δικαιώματος της Αυτοδιάθεσης των λαών ( άρθρο 2 παράγραφος 1 του καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών).
Στο Μακεδονικό, η θέση μας ότι η Μακεδονία είναι μια και αυτή Ελληνική. Οπόταν δεν μπορούμε να δεκτούμε οποιαδήποτε λύση στην ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο Μακεδονία.
Είμαστε υπέρ της άσκησης του δικαιώματος της αρνησικυρίας στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Nothing is real...

NOTHING IS REAL...

I've seen blogs talking about people. I've seen blogs talking about politics. I've seen blogs talking about relegion. I've seen blogs talking about relationships. I've seen blogs talking about nature. I've seen blogs talking about relationships. I've seen blogs talking about celebrities. I've seen blogs talking about TV. I've seen blogs talking and talking and talking. In my blog words do not count. My images speak themselves, through my cam phone, taken and edited. Since July 2009.

Σεπτεμβρίου 03, 2009

Προβλήματα στο συναθροιστή

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Προσωπικά έχω διαπιστώσει εδώ και λίγο καιρό ότι οι συναθροιστές δεν ανανεώνονται σωστά. Μπορεί για δυο μέρες να βγάζει τα ίδια ακριβώς ιστολόγια και μάλιστα χωρίς να ανανεώνει την ώρα της ανάρτησης. Όταν άνοιγα το τελευταίο κείμενο πατώντας στον τίτλο του, τότε ανανεώνονταν οι συναθροιστές και εμφανίζονταν τα ιστολόγια με τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις. Σήμερα ούτε αυτό το κόλπο δεν δούλεψε. Μόνο όταν έκανα αναζήτηση στον γκούγκολα και πάτησα πάνω στο σχετικό λίνκ έγινε ανανέωση. Με λίγα λόγια, όταν ανοίξω το μπλογκ από τα bookmarks ή τα most visited για όσους έχουν firefox, αυτός αρνείται να έρθει στο παρόν παραμένοντας πεισματικά στο παρελθόν όσες φορές και αν ξαναφορτώσω τη σελίδα. Δύο φίλοι μου ανέφεραν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ: Πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό μπλογκς που εισηγείται ο blogger (100 για κάθε συναθροιστή). Όμως πιθανόν να φταίει και ο μεγάλος αριθμός αναρτήσεων (προφίλ) που εμφανίζονται πάντα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ: Να αφαιρέσω τα προφίλ και να βάλω μόνο συνδέσμους για όποιον θέλει να τα δει. Αν αυτό δεν δουλέψει τότε ή θα στήσω τρίτο συναθροιστή στη μεσαία στήλη ή θα δημιουργήσω ένα κλώνο ή ένα αδελφάκι του "Κυπριακά μπλογκς" έτσι που μοιράζοντας τα να ξαλαφρώσουν οι συναθροιστές. Ίδωμεν!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ: Επειδή δεν έχω ούτε τις σχετικές γνώσεις αλλά ούτε και το χρόνο για να στήσω κανονική ιστοσελίδα θα παραμείνω με τα εργαλεία που προσφέρει ο blogger. Αν έχετε κάποιες εισηγήσεις που μπορεί να βοηθήσουν γράψτε τις στα σχόλια ή στείλτε μου e-mail. Επίσης παρακαλώ πολύ, γράψτε δυο γραμμές για το αν και πως αντιμετωπίζετε εσείς το πρόβλημα.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία σας!


Recent Posts

Powered by Blogger Tutorials

Κάνε γνωστή την παρουσία σου

Παροπλισμένα μπλογκς (105)