Σεπτεμβρίου 08, 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

Το blog έχει θεματολογία τα γεγονότα στον Παναθηναϊκό και τις εξελίξεις στα Εθνικά μας θέματα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα αναρτώ και κείμενα σχετικά με θέματα της καθημερινότητας σε Κύπρο, Ελλάδα και τον υπόλοιπο κοσμο αλλά και θέματα υγείας.

Βασική ιδεολογία του ιστολογίου μου είναι:

1.Παναθηναϊκός: Πιστεύουμε ότι ο σύλλογος πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και να κατακτά τοπικούς και Ευρωπαϊκούς τίτλους. Δεν αποδεχόμαστε φαινόμενα σαν την σεζόν 2007-08 που η ΠΑΕ απαγόρευε την είσοδο στο γήπεδο του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμο Θύρας 13 που στην ουσία αποτελεί την φυσική συνέχεια της Θύρας 13 που ιδρύθηκε το 1966.

2.Εθνικά θέματα: Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που προωθείτε στην Κύπρο. Είμαστε ενάντια στην υποβάθμιση του προβλήματος από εισβολή και κατοχή σε δικοινοτική διαφορά. Απαιτούμε οι Κύπριοι να μπορέσουν να έχουν όλες τις βασικές τους ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα τους. Ακόμα απαιτούμε την εφαρμογή του δικαιώματος της Αυτοδιάθεσης των λαών ( άρθρο 2 παράγραφος 1 του καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών).
Στο Μακεδονικό, η θέση μας ότι η Μακεδονία είναι μια και αυτή Ελληνική. Οπόταν δεν μπορούμε να δεκτούμε οποιαδήποτε λύση στην ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο Μακεδονία.
Είμαστε υπέρ της άσκησης του δικαιώματος της αρνησικυρίας στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Consumеr Rеports suggests finԁing out what the dealer pricе іs
аnd negotiating up frοm that figurе aѕ оpρоsed to ωorkіng from
the ѕtiсkeг-prіce dоwn.
Whеn my ωіfе and I гelocated to the
eаst сoаst from sоuthern Calіfοrnia (аnd, laгgеly, the road) we both haԁ tο
get ѕome nеω clotheѕ.
Check οut theѕe great electroniс ԁeal websitеs todау tо save big and ѕcοre on sοme sweеt aсcessοгies.


Mу weblog - superdeal

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Powered by Blogger Tutorials

Κάνε γνωστή την παρουσία σου

Παροπλισμένα μπλογκς (105)