Ιανουαρίου 30, 2010

Οι Scorpions αφυπηρετούν.

Σαρανταπέντε χρόνια είναι αυτά. Τους αγαπούσα έφηβος, τους αγαπούσα τριαντάρης, τους αγαπούσα σαραντάρης, τους αγαπούσα πενηντάρης και σίγουρα για όσο θα ακούω μουσική, θα τους απολαμβάνω. 
Τους ερωτεύτηκε η κόρη μου στα δεκαπέντε της, τους αγαπάει 10-15 χρόνια μετά. 
Τους αγάπησαν εκατομμύρια άνθρωποι όλων των ηλικιών. Ήταν από τους πρώτους που έβαλαν την χαρντ ροκ και τη μέταλ στη ζωή μας.  
Όπως μας πληροφορεί ο

Πέφτει η αυλαία για τους Scorpions


Με ανακοίνωση που δημοσίευσαν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο site τους, οι Scorpions, ενημέρωσαν τους φίλους τους πως η πολύχρονη καριέρα τους φτάνει στην ολοκλήρωσή της. Το συγκρότημα που αγαπήθηκε όσο λίγα (ειδικά στην Ελλάδα) αποσύρεται από τη μουσική, έπειτα από πορεία 45 χρόνων. Το Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο άλμπουμ τους, «Sting in the Tail» (Τσίμπημα στην Ουρά), ενώ το Μάιο θα ξεκινήσει μία «περιοδεία αποχαιρετισμού» από τη Γερμανία. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1965 στο Ανόβερο από τον κιθαρίστα Rudolf Schenker, και λίγα χρόνια αργότερα έγινε μέλος ο τραγουδιστής Klaus Meine. Οι δύο άνδρες είναι σήμερα 61 ετών.
Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του group (http://www.the-scorpions.com/english/) αναφέρει τα εξής:

Ήταν πάντα η ευχαρίστησή μας, ο σκοπός στη ζωή μας, το πάθος μας και ήμασταν αρκετά τυχεροί για να παίζουμε μουσική για εσάς, είτε ζωντανά στη σκηνή, είτε στο studio δημιουργώντας νέα τραγούδια.

Ενώ δουλεύαμε στο νέο μας album αυτούς τους προηγούμενους μήνες μπορούσαμε να αισθανθούμε πόσο δυναμική και δημιουργική ήταν η δουλειά μας – και πόσο καλά περνάγαμε κατά τη διαδικασία των ηχογραφήσεων. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα: Θέλουμε να τελειώσουμε την εξωπραγματική καριέρα των Scorpions ενώ είμαστε ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για το γεγονός ότι έχουμε ακόμα το ίδιο πάθος για τη μουσική. Αυτός είναι και ο λόγος, ιδιαίτερα τώρα, που συμφωνήσαμε ότι φτάσαμε στο τέλος του δρόμου. Τελειώνουμε την καριέρα μας με ένα άλμπουμ που θεωρούμε είναι ένα εκ των κορυφαίων που έχουμε ηχογραφήσει ποτέ και με μια περιοδεία που θα ξεκινήσει στην πατρίδα μας την Γερμανία και θα μας πάει σε πέντε διαφορετικές ηπείρους στα επόμενα χρόνια.

Θέλουμε εσείς, οι οπαδοί μας, να είστε οι πρώτοι που μαθαίνετε σχετικά με αυτό. Σας ευχαριστούμε για την σταθερή σας υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

Ανεβάσαμε τα πρώτα δείγματα από το νέο μας album για εσάς.

Και τώρα ετοιμαστείτε για το «Sting in the Tail»

Θα σας δούμε στην παγκόσμια περιοδεία

Scorpions 


1 σχόλιο:

Itsmylife είπε...

Ήταν το πρώτο ροκ συγκρότημα που αγάπησα. Και ήταν το πρώτο με το οποίο μύησα τον γιο μου στην μουσική αυτή...ΜΕΓΑΛΟΙ!

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Powered by Blogger Tutorials

Κάνε γνωστή την παρουσία σου

Παροπλισμένα μπλογκς (105)