Ιουνίου 17, 2009

Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης

Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης

Καλώς ορίσατε στο νέο αυτό Μπλοκ στο διαδίκτυο. Ευχόμαστε καλή συμμετοχή, σ' αυτό το νέο σταυροδρόμι ηλεκτρονικής ανταλλαγής σκέψεων, μα και πληροφόρησης για ένα θέμα, που μόνο όταν γίνει από ευχή πραγματικότητα, θα μπορούμε να πούμε πως ο Άνθρωπος, πήρε το δρόμο πια της λογικής και της πραγματικής προόδου.


Με το μπλοκ αυτό, θέλουμε να προσφέρουμε ένα νέο, σύγχρονο κρίκο επαφής των Πολιτών με την οργάνωση μας. Μια νέα δυνατότητα και βήμα έκφρασης απόψεων, που να φτάνουν στο Συμβούλιο εύκολα και γρήγορα. Ένα τόπο πνευματικής σύναξης, για όλους τους ανθρώπους, που άσχετα φύλου και ηλικίας, άσχετα χρώματος, θρησκείας ή εθνικότητας, αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα για Ειρήνη.

Μες το δικό μας δε το μερτικό, είναι κι ο αγώνας για μια λύση στο νησί μας, ο στόχος για κοινή με τους Τουρκοκυπρίους γλώσσα, έτσι που να ζήσουμε ειρηνικά όλοι μαζί. Βάζοντας όλοι το μικρό μας λιθαράκι, για να ειρηνέψει ο πλανήτης Γη. Με τη βοήθεια όλως εσάς, το περιεχόμενο σ' αυτό το νέο στέκι συνεχώς θ' ανανεώνεται, θα ζωντανεύει. Στείλετε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση φωτογραφίες και άλλο πολύτιμο υλικό, μα πάνω απ' όλα σκέψεις και απόψεις, που θα μας σπρώξουνε ακόμα πιο πολύ.

Ευχόμαστε πραγματικά σύντομα να 'ρθει η μέρα, που θα μπορούμε όλοι μαζί να παινευτούμε, πως οι αγώνες μας δεν πήγανε χαμένοι. Πως τελικά επικράτησε η λογική. Τη θέση του πολεμικού αεροπλάνου ένα νοσοκομείο παίρνει. Τη θέση κάθε σφαίρας ένα μπουκάλι γάλα. Ως τότε θα συνεχίσει ο καλός αγώνας. Όλοι μαζί για χάρη όλων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Good day! I just would like to give an enormous thumbs up
for the nice information you’ve gotten right here on
this post. I shall be coming again to your weblog
for extra soon.

Take a look at my webpage ... semper fi fund shirt

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Powered by Blogger Tutorials

Κάνε γνωστή την παρουσία σου

Παροπλισμένα μπλογκς (105)