Μαΐου 15, 2009

Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων

Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων

Της αρέσουν τα γλυκίσματα, να τα φτιάχνει και να τα τρώει. Επίσης της αρέσουν οι μακρινοί περιπάτοι στη παραλία για να χάσει τον τεράστιο κώλο που απέκτησε από τα πολλά γλυκίσματα που τρώει. Άρχισε να γράφει μπλογκ τον Φεβράρη του 2008, όταν έκλεινε τα 25 και περνούσε quarter life crisis. Παντρεύτηκε τον Μώρατσο της, ένα υπομονετικό ψυχολόγο που την χρησιμοποιεί σαν study case στη διπλωματική του.
Η Cake πιθανότατα να πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ, για το λόγο ότι αδυνατεί να ελέγξει ή να συγκρατήσει τις βωμολοχίες και τις ασυνάρτητες εξιστορήσεις βλακώδους-συνήθως- περιεχομένου. Λατρεύει την Κυπριακή διάλεκτο και είναι περήφανη ότι μπορεί να συνεισφέρει σε κάποιου είδους ημιεπίσημης καταγραφής της.
Δεν της αρέσουν τα παιδιά και δεν τα βρίσκει χαριτωμένα. Το δικό της που θα γεννηθεί το 2015 όμως, θα είναι αξιολάτρευτο και τρισχαριτωμένο για τον μοναδικό λόγο, ότι θα είναι δικό της (και λίγο του Μώρατσου). Τέλος, όσο ζεί ελπίζει ότι ο Κυπριακός λαός θα συνειδητοποιήσει μια μέρα ότι δεν είναι το αρφάλιν της γης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it
up! I'll go ahead and bookmark your website to come back later. Many thanks

Also visit my web site; brandishing

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Powered by Blogger Tutorials

Κάνε γνωστή την παρουσία σου

Παροπλισμένα μπλογκς (105)