Μαρτίου 13, 2009

Δοκησισοφίες και εμπάθειες

Λεμεσός 12 Μάη 2009

Η μπλογκόσφαιρα είναι πάνω απ’ όλα ήθος!


Ναι, είναι και διάλογος και επικοινωνία και πληροφόρηση και πολιτισμός και πλάκες και τσιόφτες και άλλα τόσα. Η μπλογκόσφαιρα είναι χώρος που ο καθένας ανεμπόδιστα βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αλλά πάνω απ' όλα ήθος!

Η μπλογκόσφαιρα σε διεθνές επίπεδο έχει να δώσει δείγματα κινητοποιήσεων που θα ζήλευαν ακόμα και οργανωμένα κόμματα. Η πιο μεγαλειώδης παρέμβαση των μπλόγκερς στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα ήταν η μαζική υποστήριξη τους προς τον Μπάρακ Ομπάμα στις πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ. Σε πάρα πολλές χώρες πολλοί κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες βρίσκουν σημαντικό στήριγμα από τους μπλόγκερς.

Βέβαια είναι και αυτοί που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο κοινωνικός, ο πολιτικός ή ο όποιος ρόλος της μπλογκόσφαιρας. Την θεωρούν σαν χώρο που δρουν εντελώς ανεξάρτητα ή μοναχικά ή με τη στενή διαδικτυακή τους παρέα. Γούστο τους και καπέλο τους.

Είναι βέβαια και εκείνοι οι οποίοι ενώ ζητούν «απλά να μας αφήσουν ήσυχους να έχουμε τα σε δημόσια θέα ημερολόγια μας» δεν χάνουν ευκαιρία να επιτίθενται σε όποιο δεν τους γουστάρει. Διεκδικούν βέβαια για τον εαυτό τους το δικαίωμα να έχουν γνώμη επί παντός επιστητού, χαρακτηρίζουντας τους μπλόγκερς και ανεβάζοντας προφίλ τα οποία σε στυλ σάτιρας στολίζουν όσους δεν γουστάρουν. Τρανό παράδειγμα η κυρία Δοκησίσοφη η οποία κατ’ επανάληψη και χωρίς καμιά αφορμή κάνει επίθεση στο «Κυπριακά μπλογκς» και προσωπικά στο διαχειριστή του. Παραθέτω το σχετικό απόσπασμα από το ποστ της:


γ) Δεν σας τα έλεγα εγώ για το σκοπό του "κυπριακά μπλογκς" (στο οποίο σπεύσατε όλοι να γραφτείτε και να πάρετε δωροκάρτα με δωρεάν διαφημιστικό χρόνο); Λουστείτε τώρα προπαγάνδα με εσάς να τους δίνετε την εξουσία του αρχηγού ώστε να μιλούν εκ μέρους σας!
δ) Γιατί πρέπει να είμαστε ή υπέρ ή εναντίον της ιδεολογίας των αυτοχρισμένων ( ή αυτογρισμένων) "διαχειριστών της κυπριακής μπλογκόσφαιρας"; Δεν γίνεται απλά να μας αφήσουν ήσυχους να έχουμε τα σε δημόσια θέα ημερολόγια μας, όπως όλοι οι μπλόγκερς του κόσμου; Αν θέλαμε τέτοιες ιστορίες, δεν θα ψάχναμε διέξοδο στο μπλόγκιγκ, θα ανοίγαμε απλά την τηλεόραση και θα απολαμβάναμε την κυβερνητική προπαγάνδα και ιδεολογία με διαφημιστικά διαλείμματα για κατούρημα.

Το «Κυπριακά μπλογκς» είναι κατ’ ουσία συναθροιστής και όχι μπλογκ. Απλά χρησιμοποιεί τη τεχνολογία που παρέχει ο blogger για να μαζεύει όλα τα γνωστά στο διαχειριστή Κυπριακά ιστολόγια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ αποκλεισμό. Η μόνη «διάκριση» είναι ότι στην αριστερή στήλη μπαίνουν περισσότερο ιστολόγια πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου και όλα τα υπόλοιπα στη δεξιά.

Οι στόχοι του μπλογκ τέθηκαν ξεκάθαρα τόσο στις σχετικές αρχικές αναρτήσεις όσο και στο e-mail που έστειλα αδιακρίτως σε όλους τους μπλόγκερς που κατάφερα να βρω τη διεύθυνση τους.


Η πληθώρα συγχαρητηρίων μηνυμάτων που έλαβα στο inbox μου αποδείκνυαν από τη πρώτη στιγμή ότι ο συναθροιστής είναι κάτι χρήσιμο για τους διαβάτες της μπλογκόσφαιρας. Δεν πήρα ΟΥΤΕ ΕΝΑ αρνητικό μήνυμα! Ούτε από τη κυρία Δοκησίσοφη, η οποία όχι μόνο δεν μου ζήτησε να διαγράψω το μπλογκ της αλλά είμαι σίγουρος ότι κάνει αρκετές φορές την ημέρα τη βόλτα της από δω για να δει τι νέο υπάρχει.

Καλώ όποιον ή όποια μπλόγκερ διαισθάνθηκε έστω, ότι το παίζω «αρχηγός» ή «διαχειριστής» της μπλογκόσφαιρας να βγει και να το πει επώνυμα στα σχόλια.

Καλώ όποιον ή όποια διαισθάνθηκε έστω, την ελάχιστη αντιδημοκρατική συμπεριφορά ή έλλειψη σεβασμού εκ μέρους μου στη προσπάθεια να στήσω το «Κυπριακά μπλογκς» ή στη συνέχεια να το πει επώνυμα στα σχόλια.

Καλώ τη κυρία Δοκησίσοφη να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της και να με αφήσει ήσυχο. Η ενασχόληση της μαζί μου από τότε που αποφάσισα να την αγνοήσω για λόγους που δεν αφορούν τη παρούσα ανάρτηση έχει καταντήσει ενοχλητική. Ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της διερωτάται «Δεν γίνεται απλά να μας αφήσουν ήσυχους να έχουμε τα σε δημόσια θέα ημερολόγια μας, όπως όλοι οι μπλόγκερς του κόσμου;» η ίδια δεν λέει να με αφήσει ήσυχο.


Η παρούσα ανάρτηση γράφτηκε για να μη θεωρηθεί ότι αποφεύγω να απαντήσω επειδή έχω κάτι εις βάρος μου. Κρίνοντας από το παρελθόν, πιστεύω ότι η ανάρτηση αυτή ίσως δώσει έναυσμα στη κυρία Δοκησίσοφη να ξαναρχίσει ένα εφ’ όλης της ύλης πόλεμο εναντίον μου. Οι πιο παλιοί θυμούνται. Δεσμεύομαι ότι δεν θα την ακολουθήσω!

Το «Κυπριακά μπλογκς» ήρθε, θα μείνει και θα αναβαθμιστεί κόντρα στις δοκησισοφίες της συγκεκριμένης κυρίας. Οι 250-300 καθημερινοί επισκέπτες του δείχνουν ότι έχει ρόλο.

Με τα υπόλοιπα που αναφέρει στην ανάρτηση της δεν θα ασχοληθώ. Ας τα κρίνει ο καθένας.

Η μπλογκόσφαιρα είναι πάνω απ’ όλα ήθος!

30 σχόλια:

dokisisofi είπε...

χαχαχαχα ....πολύ αναμενόμενη αντίδραση! Αλλά όχι μισές δουλειές. Ορίστε ολόκληρο το ποστ:

"Στην πυρά (τίτλος)

Μερικές απορίες:
( με το ενδεχόμενο πάντα να θεωρηθώ "ελεεινή")

α) η μπλογκόσφαιρα ανήκει σε κανέναν;
β) ποιός είναι ο μεγαλύτερος προπαγανδιστής; Αυτός που διατυπώνει μια άποψη επί ενός συγκεκριμένου θέματος, ή ο άλλος που γυρίζει τα μπλογκς και διασύρει ως εισβολέα και ελεεινό τον πρώτο, προτού καν μιλήσει; ( γιατί ομολογουμένως δεν κατάλαβα ποιοί είναι οι εισβολείς, γιατί "γελούσα στις γειτονιές" και δεν πήρα χαμπάρι "πότε μπήκαν στην πόλη")
γ) Δεν σας τα έλεγα εγώ για το σκοπό του "κυπριακά μπλογκς" (στο οποίο σπεύσατε όλοι να γραφτείτε και να πάρετε δωροκάρτα με δωρεάν διαφημιστικό χρόνο); Λουστείτε τώρα προπαγάνδα με εσάς να τους δίνετε την εξουσία του αρχηγού ώστε να μιλούν εκ μέρους σας!
δ) Γιατί πρέπει να είμαστε ή υπερ ή εναντίον της ιδεολογίας των αυτοχρισμένων ( ή αυτογρισμένων) "διαχειριστών της κυπριακής μπλογκόσφαιρας"; Δεν γίνεται απλά να μας αφήσουν ήσυχους να έχουμε τα σε δημόσια θέα ημερολόγια μας, όπως όλοι οι μπλόγκερς του κόσμου; Αν θέλαμε τέτοιες ιστορίες, δεν θα ψάχναμε διέξοδο στο μπλόγκιγκ, θα ανοίγαμε απλά την τηλεόραση και θα απολαμβάναμε την κυβερνητική προπαγάνδα και ιδεολογία με διαφημιστικά διαλείμματα για κατούρημα.
ε) Δεν μας παρατάτε;


( προς αποφυγήν παρεξήγησης, εξηγώ ότι αφορμή μου έδωσαν ένα ποστ με θέμα "εισβολή ελεεινών στην μπλογκόσφαιρα" και σε κάτι διάσπαρτα σχόλια με το ίδιο περιεχόμενο σε διάαφορα μπλογκς ...και επειδή εισβολή δεν είδα-κάτσε ένα λεπτό, όχι δεν φορώ αρβύλες, ξυπόλυτη είμαι, άρα δεν είμαι εγώ ο εισβολέας-μου μύρισε φασισμό και προπαγάνδα η όλη φάση. Επαναλαμβάνω ότι δεν μιλώ εκ μέρους κανενός και ότι και οι μεν και οι δε με έκαναν-οπως και πολλούς άλλους- να αηδιάσω και απεμπλακώ απ'τα κοινά της κομματοκρατίας και της κακώς νοούμενης πολιτικής ) "
...

είπα και ελάλησα

Τώρα, επι του παρόντος ποστακίου υμων:

Από τη στιγμή που μιλάς για εισβολή στην μπλογκόσφαιρα, μιλώντας γι'αυτήν λες και είναι ένα μαντρωμένο κοπάδι, ε ναι, αυτό είναι αρχηγιλίκκι και έλεγχος. Και μην με προκαλείς για τις συμπεριφορές του παρελθόντος...άστο μέχρι εκεί. Είπα την άποψή μου, είπες την δική σου, οκ. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Όσο για το "Η μπλογκόσφαιρα είναι πάνω απ’ όλα ήθος", υπονοείς κάτι; Δεν είναι δηλαδή μόνο ελεεινός όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου; Είναι και ανήθικος;

( άντε πάλι, σου ανέβασα τα ποσοστά προσέλευσης..)

Lexi_penitas είπε...

Νομίζω συμφωνούμε στο να μείνει ως εδώ.

Μόνο ένα τυπικό περισσότερο πραγματάκι απομένει να ξεκαθαριστεί. Τα ποσοστά προσέλευσης όλων ανεξαιρέτως των μπλογκς συμπεριλαμβανομένου και του δικού σου τα ανέβασε κατακόρυφα το "Κυπριακά μπλογκς". Δεν σε πειράζει που το μπλογκ σου συμμετέχει και γίνεται και αυτό εργαλείο στα χέρια του "αρχηγού";

dokisisofi είπε...

κι αυτό εσύ πως το γνωρίζεις; τους παίρνεις απο πίσω να δεις που πάνε αφότου φύγουν από δώ;

και αν με πείραζε τί θα πρότεινες να έκανα;
να έβαζα πινακίδα που να λέει
"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ" ή μήπως να ζητώ διαβατήριο και να στήσω οδόφραγμα;
ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;;;;;

Lexi_penitas είπε...

Το γνωρίζω από μαρτυρίες των ιδίων των μπλογκερς. Όπως βέβαια το γνωρίζεις και συ και για αυτόν και μόνο τον λόγο δεν μου ζήτησες να σε εξαιρέσω από εδώ.

Αφού λες "Λουστείτε τώρα προπαγάνδα με εσάς να τους δίνετε την εξουσία του αρχηγού ώστε να μιλούν εκ μέρους σας!" σημαίνει ότι όποιος είναι εδώ μου δίνει εξουσία. Και εφόσον εναντιώνεσαι σ' αυτό, τότε και χωρίς καμιά σπατάλη φαιάς ουσίας καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο μόνος λόγος είναι για να πιάννεις traffic.

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιός σου είπε να με συγκαταριθμήσεις;Σου έστειλα εγώ ημέηλ καταφατικό; Να με αφαιρέσεις ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ.
Οσο για τα τράφικ, εσύ έμεινες εκεί. Ζυγίζεις τα πάντα, με το πόσοι έρχονται, πόσοι φεύγουν, πόσους φέρνουν, πόσους παίρνουν.
Απαξιώ, ειλικρινά, περίμενα ουσιαστικότερο διάλογο.
Δεν αξίζει να το συνεχίσω. Μα καθόλου όμως.

Δοκησίσοφη

Lexi_penitas είπε...

Είπες: "Δεν αξίζει να το συνεχίσω. Μα καθόλου όμως." Να το θυμάσαι.

Τέλος!

psychia είπε...

Λεξηπένητα, αγαπώ σε, εκτιμώ σε όμως αν με αρωτάς εμένα, μεγάλο φάουλ το ποστ. Καλάν η Δοκισίσοφη γράφει τζείνα που γράφει. Το frustration που σου προκαλεί (δικαιολογημένα ή μη, δενεν της παρούσης) εν δικό σου πρόβλημα και όχι της σελίδας τούτης που όπως είπες "είναι συναρθροιστής και όχι μπλογκ" (προσωπικών απόψεων may I add). Θα εμπορούσες να την αναρτήσεις στο δικό σου μπλογκ. Αλλά για δαμέ νομίζω, εν too much.

Νομίζω ότι όποιος εν γουστάρει να είναι το μπλογκ του δαμέ, γνωρίζει πως με ένα μέιλ μπορεί να το ζητήσει, πιο ξεκάθαρο εν μπορεί να γίνει, τζαι το 99.9% των συμμετέχοντων το αποδεικνύει. Εμπόρες απλά ως υπενθύμηση (των αυτονόητων?) να γράψεις μια σημείωση ότι όποιος θέλει να διαφραφεί, το μόνο που έχει να κάνει είναι να το ζητήσει. Τι κάθεσαι τζαι χολοσκάς τζαι κάμνεις τζαι κοτζιάμου ποστ, για το τι λέει το 0.01%? Έδωκες του θέματος πολλύν περισσότερη βαρύτητα απ'όσην του αξίζει. I think.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκες που μου θέλετε και αναγνώστες με διπλώματα και πιστοποιητικά ότι εν εγεγραμμένοι στο ΑΚΕΛ, τα μπλοκς εν ελεύθερος χώρος και μπορεί να διαβάζει και να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Αν θέλετε "σοβαρούς" αναγνώστες και αναγνώριση της προσφοράς σας στο κόμμα και λοιπούς φορείς να γράφεται σε εφημερίδα ή να δουλέψετε στο plustv. Βεβαια κάποιων εν τούτο το απωθημένο τους, μήπως μείνουν "ανεκμετάλλευτοι" και αχειροκρότητοι! χαχα ας γελάσω

Lexi_penitas είπε...

Ανώνυμε το σχόλιο σου είναι εντελώς άστοχο και άσχετο

Lexi_penitas είπε...

Αγαπητή Ψυχία,

μακάρι να είχα το σθένος και τη δύναμη να αγνοώ εσαεί όσους με λοιδορούν και με κατηγορούν. Προσπαθώ αλλά κάποια πράγματα είναι πέρα που τες ανθρώπινες δυνάμεις μου. Εξάλλου ο καθένας έχει τες κόκκινες γραμμές του, για να χρησιμοποιήσω και ένα όρο της μόδας.

Το άλλοθι μου βέβαια είναι η υπεράσπιση του ρόλου και των στόχων του ίδιου τούτου του μπλογκ και δεν θα μπορούσα να τα γράψω αλλού.

Σεβαστές κατά τα άλλα οι απόψεις σου και μάλιστα τη τελευταία θα την υιοθετήσω.

Ανώνυμος είπε...

atsa re kakomoiri pou theleis na eisai to epikentro synexeia E! narkisse!

Lexi_penitas είπε...

Ανώνυμε 5:03 Δεν θα αποκαλύψω την ταυτότητα σου. Θα σε αφήσω εκεί πέρα που ανήκεις. Στους υβριστές ανώνυμους. Τώρα δεν έχω καμιά αμφιβολία για σένα. Καλά θα κάνω να προσέχω από τους διαδικτυακούς μου "φίλους".

Κουνούπι είπε...

Γιατί προσωπική καταγγελία; Συμφωνώ με τη Ψυχία ότι ήταν περιττό εδώ. Μειώνεις ο ίδιος το επίπεδο.

Όσο για το ήθος, το μπλόγκινγκ έχει τόσο ήθος όσο έχει μια κουβέντα στον καφενέ. Τόσο σοβαρό και εμπεριστατωμένο (δηλαδή όχι... είναι πάντα υποκειμενικό). Και ας μήν είμαστε περήφανοι για τον Ομπάμα. Αυτόν τον προώθησαν κυρίως τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο καιρό έχω δικό μου ιστολόγιο, αλλά περιδιαβάζω σε αυτό τον χώρο εδώ και 1-2 χρόνια. Νομίζω από τα πρώτα πράματα που διάβασα ήταν στης Ψυχίας για την Γιουροβίζιον του 2007! Κάπου θυμάμαι και κάποιον καυγά με το άτομο που προκάλεσε αυτή την ανάρτηση. Δεν κατάλαβα τότε, δε με νοιάζει. Ακόμα και αν το άτομο γυρεύει καυκά, και χίλια συγγνώμη αν τα πράγματα είναι διαφορετικά, δεν ταιριάζει μια τέτοια ανάρτηση σε αυτό τον χώρο που όπως σωστά λες, δεν είναι μπλοκ!
Από την άλλη όλοι ξέρουμε πως ΔΕΝ ισχύει αυτό: «Η μπλογκόσφαιρα είναι πάνω απ’ όλα ήθος!»
Το γνωστό μπλοκ, πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών το αποδεικνύει αυτό. Όσο και αν έχει προσωπική σημασία η ισχυριζόμενη προσωπική αισχρότητα, αυτή ωχριά μπροστά στην πολιτική αισχρότητα των κοπελιών του Christofias Watch.
Ορθώς δεν απαξιώνονται οι μεν σε αυτό τον χώρο αλλά στον δικό σου, λανθασμένα έγινε επαναλαμβάνω, και η σχετική προσωπική ανάρτηση.

Και για να μην γράφω μόνο αμπελοφιλοσοφίες: τα σημεία γ και δ που παρέθεσες ήταν τόσο εξωπραγματικά, και γενικώς εκτός, που απλώς με έκαναν να χαμογελάσω. Με αυτό τον τρόπο τους έδωσες το δικαίωμα να διεκδικήσουν σοβαρότητα.

Aceras Anthropophorum είπε...

Το Aceras Anthropophorum να το φκάλεις που την αριστερή κολώνα τζιαι να το βάλεις στην δεξιά. Στο μπόγκ μου δεν βάλλω πολιτικά τζιαι αποφεύγω τες πολιτικές συζητήσες πέρα που κάτι οικολογιά πότε πότε. Ότι έχω να πω πολιτικά το λαλώ στο Προεδρικές.

Πως βρίσκεις ποιός σου έβαλε ανώνυμο σχόλιο; Πέ μου σε email αν δεν θέλεις να αποκαλύψεις το μυστικό.

Sedissor είπε...

Blogosphere is a collective term encompassing all blogs and their interconnections. It is the perception that blogs exist together as a connected community (or as a collection of connected communities) or as a social network.

http://en.wikipedia.org/wiki/Blogosphere

Oloi xorane! Peace!

Aceras Anthropophorum είπε...

Lexipenita πάντως ευχαριστώ σε για την πρωτοβουλία που έπιασες τζιαι για τη δουλειά που κάμνεις από την οποία επωφελείται όλη εν κυπριακή μπογκοίνωνία.

Άμα φκάλεις έξω τες προσωπικές σας κόντρες με τη Δοκισήσοφη, είπεν μιαν μεγάλη αλήθκεια. Είσαι ο αρχηγός. Τζιαι να μην σου κακοφαίνεσται διότι δεν είναι κακό. Δεν αυτοανακυρίχτηκες. Άμα κάμνεις σωστά μια δουλειά που εξυπηρετεί το σύνολο, το σύνολο σε θεωρεί αρχηγό είται το θέλεις είται οχι!

ΛέξΙ Λέξι,
Εσένα θέλουμε

Άτε, σοβαρά τωρά.

Προτείνω αν έχει ένα κκομποιουτερά να βοηθήσει τον λέξιπένητα να κάμει κάτι σε αυτό το μπλογκ το οποίο θεωρώ καλό καταλύτη της μπλογκοχημείας.

1. να βάλεται τζιαι τα 250 μπλόγκς με αλφαβητική σειρά (για να τα βρίσκουμε στα δεξιά.

2. Στην αριστερά να υπάρχει κάτι σαν buzz όπου οι αναγνώστες να προτείνουν αναρτήσεις κυπριακών μπλόγκς. Να φκαίννει ένα hit parade, οπότε θα προωθήται η ποιότητα τζιαι όχι να είναι πουπάνω τζιείνος που εν αθκιασερός,.

Το όμορφο της μπλογκοινωνίας είναι υ αυτοοργάνωση. Αντί να εκμεταλλέφκουνται μερικοί την αυθόρμητην αθωότηταν των μπλόγκερς, ας βάλουμε την αυτοοργάνωση να αναδεικνύει την ποιότητα. Θα μου πείτε: τζιείνοι πουν επαγγελματίες να κάμνουν προπαγάνδα θα έβρουν τρόπο να αυτοψηφίζονται για να φκαίννουν πουπάνω. Είμαι σίουρος ότι ένας τσιάκκος κκομπιουτεράς είναι ικανός να αποφύγει τες διπλές ψήφους ή οποιουδήποτε άλλου είδους instrumentalisation του kupriaka mpléogws.

dokisisofi είπε...

(απευθύνομαι ΜΟΝΟ στον σέντισορ)

Ευχαριστώ σέντι για την απάντηση στο πρώτο ερώτημα. Απομένουν ακόμα τα υπόλοιπα τέσσερα, και περιμένω να δω΄αν θα μου απαντήσει κανένας εδώ( αφού εσιέσαν ούλλοι πάνω τους τζιαι δεν γράφουν στο φτωχικό μου) . Μου κάνει εντύπωση που ούτε ο Λεξηπένητας δεν μου απάντησε στο φτωχικό μου ( στα μπλογκς τα ποστ ακολουθούνται από σχόλια, δεν κάνουμε μονολόγους αλλά διαλόγους) .Τόση περιφρόνηση πια; Αν με λαλούσαν Αϊσέ θα χαμήλωνε τον αμανε; Δε βαριέσαι ρε σέντισορ, ήθελε να με συστήσει ως την αξιωματική αντιπολίτευση, μόνο που δεν έχω όρεξη και ούτε εμπάθειες, ούτε προσωπικές κόντρες όπως λαλεί ο Ακέρας. ΑΠΛΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ 4 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ.

Τράγος είπε...

χμ, τζιε έσπαζα την κκελέ μου να καταλάβω ίνταλως εν χωρισμένα τα μπλογκς δεξιά τζιε αριστερά.

Μπορώ να πώ ότι είμαι απλά περιπλανώμενος δαμέσα.
Για το θέμα αρχηγού, τώρα να μεν καμουμε τζιε εκλογές..

dokisisofi είπε...

έκαμεν τες παλιά μαν ανησυχείς...έκαμεν γκάλοπ ποιον είναι το δημοσφιλέστερο μπλογκ, αλλά έχασεν, έφκην η δρακούνα ουυ....έβαλεν τζιαι εκλογικόν αναλυτήν την ψυχία...μεγάλες στιγμές στο που σου νέφκω που πάεις...

( ναι, ναι, είδαμεν το τζιαι τούτο)

το θέμαν ένει, είσαστε σε θέση να καταλάβετε τί παίζεται, ή αδίκως φωνάζουμε;

dokisisofi είπε...

και ένα πέμπτο ερώτημα (κοντά στα αναπάντητα υπόλοιπα τέσσερα).
συμφωνείται οι εκ δεξιών, στην κατάταξη σας εκ δεξιών;
απλή απορία

dokisisofi είπε...

για να μην ερωτήσω το εμφανές, δηλαδή με το αν συμφωνείτε με τη λογική του διαχωρισμού ( και του όποιου διαχωρισμού) με τα συγκεκριμένα κριτήρια...

Έλατο Χελιδόνι είπε...

Δεξιά οπως τα θωρούμε εμείς οξα οπως μας θωρούν τζείνα?

dokisisofi είπε...

όπως τα θωρεί ο Ακέρας που επεσήμανε τον διαχωρισμό

Χρησαυγίτης είπε...

θκιό τρία σημεία τζιαι που μέναν.
1) Προτείνω να διαγραφεί τούντο ποστ ή να μεταφερτεί αλλού. Εφόσον τούτος ο συναθροιστής εν δημοκρατικός εγώ εν δέχουμαι να πιάνει περισσότερη δημοσιότητα η Δοκισόφη τζιαι ο Λεξιπένητας. Με όποιονδήποτε τρόπο.
2) Οποιου εν αρέσκει ο τρόπος που εν διαμορφωμένος ο συναθροιστής, εshει άλλο ποστ αλλά τζιαι Email που μπορεί να προτείνει τες ιδέες του.
3) Αν κάποιος έshει παράπονον ποιοι τον θκιεβάζουν να κάμει το μπλογκ του Private. Εν σαννα φταίτε Πχ το Google επειδή φκάλει σας μες τα αποτελέσματα ή να ζητάτε που ούλλους να σας αφαιρέσουν που τα Blogrolls τους!
4) Πόθεν στα πόθεν διά ο όποιοσδήποτε εξουσίαν του Λεξηπένητα εγώ εν καταλάβω.. Σαννα τζιαι ήμαστεν άβουλα πλασματούθκια που επειδή ο άλλος εσύναξε δαμέ ούλλα τα μπλογκς (κάτι που εκάμαν τζιαι άλλοι χρησιμοποιόντας το Blogroll) εννα τον αναδείξουμε τζιαι πρόεδρο. Με εζήτησεν του το κανένας με τίποτε. Γούστο του καπέλλου του. Αύριο δημιουργώ τζιαι γω ένα Feed που να φκάλλει τα τζενούρκα ποστ ούλλων σας... Ε και? Εννα είμαι υπαρχηγός? τι?
5) Φέρτε τα μίλια σας ρε. Τζιαι ο ένας τζιαι ο άλλος. Κανένας ενεν εκπρόσωπος κανενός τζιαι τούτος ο συναθροιστής αν θέλετε να λειτουργεί θετικά κρατήστε τον απρόσωπο.

dokisisofi είπε...

ΕΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ;
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΞΗΟΠΕΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΑΨΕ ΕΔΩ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΥΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΥΙ.
ΣΥ ΕΙΠΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σόρρυ που γράφω ανώνυμα.

Η Δοκησίσοφη είναι άτομο που συχνά προσπαθεί να δημιουργήσει κόντρες για να τις δώσουν σημασία. Όσοι δέχτηκαν σχόλια της στα μπλογκς τους το γνωρίζουν καλά, και πολλές φορές αυτά που γράφει είναι τόσο εξωφρενικά που είναι δύσκολο να την αγνοήσεις (παρόλο που σπάνια περιέχουν ίχνος σοβαρότητας).

Κατανοώ πλήρως τον Λέξη για την απάντηση που έδωσε, αλλά η ίδια η Δοκησίσοφη απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι απλά αιτήται σημασίας και τίποτε παραπάνω (και τώρα που έλαβε πάλι σημασία νομίζει ότι κάποια είναι).

Συμφωνώ με τον Aceras ότι η προσπάθεια του Lexi εκτιμάται από τη συντριπτική πλειοψηφεία των μπλόγκερς γι'αυτό καλύτερα είναι να αγνοήσουμε οποιανδήποτε απόπειρα μείωσης χώρου αυτού.

dokisisofi είπε...

ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΗ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ!
ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;Οσο για τα άλλα που λες, άποψή σου.

( δεν υπογράφω ως ανώνυμη , αν και μπορούσα να το κάνω, όπως κάποιοι άλλοι)

dokisisofi είπε...

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ Ο ΛΕΞΗΠΕΝΗΤΑΣ.
λες " Όσοι δέχτηκαν σχόλια της στα μπλογκς τους το γνωρίζουν καλά"

Έ γιατί δεν μας λες ποιος είσαι, ποιό είναι το μπλογκ σου και υπογράφεις ως ανώνυμος;

Φταίω που τα βρίσκω εξωφρενικά αυτά που λες;

dokisisofi είπε...

ο επόμενος;ελάτε όλοι να πάρετε κομματάκι, κοψίδι για πολλούς, και είπαμε ε; παντα ανώνυμοι!

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Powered by Blogger Tutorials

Κάνε γνωστή την παρουσία σου

Παροπλισμένα μπλογκς (105)