Μαρτίου 13, 2009

Ανακαίνιση

Φίλοι μπλόγκερς και λοιποί επισκέπτες. Το μπλογκ πέτυχε τον αρχικό του στόχο. Δημιουργήθηκε χωρίς κανένα προγραμματισμό, απλά και μόνο με την φιλοδοξία να καλύψει την ανάγκη συγκέντρωσης της δραστηριότητας των Κύπριων μπλόγκερς. Καθημερινά πάρα πολλοί επισκέπτες κάνουν τη βόλτα τους για να ενημερωθούν για τις νέες αναρτήσεις αλλά και για να ανακαλύψουν ότι σε καθημερινή βάση προσθέτονται νέα μπλογκς στους συναθροιστές. Τα στατιστικά είναι αδιάψευστη απόδειξη της κίνησης στο μπλογκ. Με κατά μέσο όρο 184 unique visitors την ημέρα στις πρώτες 25 μέρες της λειτουργίας του, και με ανοδική τάση, δείχνει ότι κατάφερε το στόχο του.Ο επόμενος στόχος είναι η αντικατάσταση του τεράστιου ποστ με τα προφίλς των μπλόγκερς, από ένα ποστ για τον κάθε μπλόγκερ και προσθήκη σχετικού αλφαβητικού ευρετηρίου στο πλευρό. Έτσι δεν θα υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του προφίλ και αν θέλει ο Ανευ Ορίων μπορεί να γράψει κι' άλλα για τη μπλογκοαφεντομουτσουνάρα του :) Η υλοποίηση θα πάρει χρόνο και εν το μεταξύ το ποστ με τα προφίλ δεν θα ανανεώνεται. Όλα τα νέα προφίλ θα γίνονται αμέσως ποστ. Σπεύσατε όσοι δεν στείλατε προφίλ!. Προς το παρόν δεν θα υπάρχει συγκεκριμένη σειρά. Στο τέλος της διαδικασίας θα προσπαθήσω με κάποια τρικς να βάλω τα ποστς με αλφαβητική σειρά. Δύο επιπρόσθετα πλεονεκτήματα, είναι ότι θα μπορεί κάποιος να βρει συγκεκριμένο προφίλ από το πεδίο αναζήτησης και επίσης να αφήσει σχόλιο στο κάθε προφίλ.

Επίσης μη ξαφνιαστείτε αν δε βρίσκετε το μπλογκ σας στη στήλη που βρισκόταν. Σίγουρα θα είναι στην άλλη. Ευτυχώς που ο μπλόγκερ δεν σταματά τη προσθήκη νέων μετά τα 100 όπως λέει. Μέχρι τώρα έχουμε 110 εκ δεξιών και 101 εξ ευωνύμων. Ελπίζω να μην αλλάξουν τα πράγματα και να προσθέτουμε απερίσπαστα.

Με ένα πρόχειρο απολογισμό βρίσκω ότι περίπου 20 μπλόγκερς κάνουν νέες αναρτήσεις κάθε μέρα. Πλούσια τα ελέη του χώρου. Θέματα για όλα τα γούστα που διασφαλίζουν ενδιαφέρουσα, ευχάριστη και δημιουργική παραμονή κάποιου στο χώρο της μπλογκόσφαιρας για όσο χρόνο επιθυμεί.

Πάνω από 60 μπλόγκερς τοποθέτησαν λινκ στο μπλογκ τους που παραπέμπει εδώ. Αυτό δείχνει την εκτίμηση για τη δουλειά που επιτελεί το "Κυπριακά μπλογκς" και τους ευχαριστώ.

Συγχωρέστε μου τη σχετική ακαταστασία που πιθανόν να παρατηρηθεί. Πάμε για ακόμα καλύτερα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: Τα πρώτα 10 ποστς με προφίλ αναρτήθηκαν. Έπεται η συνέχεια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I drop a comment whenever I especially enjoy a post on
a site or I have something to contribute to the conversation.
Usually it is triggered by the sincerness displayed in the article I browsed.
And after this post "Aνakaίνιση".

I was excited enough to post a leave a responsea response :-) I
actually do have a couple of questions for you if you do not mind.
Could it be simply me or do a few of these responses appear like coming from brain dead visitors?
:-P And, if you are writing at additional social sites, I would like
to keep up with you. Would you make a list all of all your social pages
like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?


my page - bloomberg

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Powered by Blogger Tutorials

Κάνε γνωστή την παρουσία σου

Παροπλισμένα μπλογκς (105)