Φεβρουαρίου 14, 2009

Ξεκινούμε

Αγαπητοί φίλοι, μπλόγκερς και λοιποί διαβάτες της μπλογκόσφαιρας.

Από το φθινόπωρο του 2006 που ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τα μπλογκς, η κυπριακή μπλογκόσφαιρα άλλαξε δραματικά. Νέοι μπλόγκερς ξεκινούν τη δική τους διαδρομή, ο καθένας με στόχους μοναδικούς στο μυαλό του. Άλλοι τα παράτησαν. Κάποιοι διέγραψαν τα ιστολόγια τους, άλλοι τα άφησαν εκεί, ίσως για να επανέλθουν μια μέρα. Δύσκολο για κάποιο να γνωρίζει όλα τα δρώμενα στη μικρο - ιστο - κοινότητα μας


Το παρόν ιστολόγιο φιλοδοξεί να γίνει πηγή εύρεσης όσο το δυνατόν περισσοτέρων κυπριακών ιστολογίων. Ένας χώρος που εκτός από διαδικτυακές διευθύνσεις, κάποιος θα μπορεί να βρει στοιχειώδη στοιχεία για το κάθε ιστολόγιο. Πιστεύω είναι κάτι που λείπει.

Θα καταβάλω προσπάθεια να κατανέμω τα ιστολόγια σε κατηγορίες. Παρακαλώ θερμά να έχω τις προτάσεις σας τόσο όσο αφορά τις κατηγορίες όσο και τη κατάταξη του ιστολογίου σας.

Αν κάποια πληροφορία που αναφέρεται στο ιστολόγιο σας είναι λανθασμένη απολογούμαι εκ των προτέρων και θα ανασκευάζω μόλις πάρω τη διόρθωση. Αν είστε μπλόγκερ και το ιστολόγιο σας δεν περιλαμβάνεται στο ευρετήριο, στείλτε μου e-mail ή γράψτε μήνυμα για να το συμπεριλάβω. Αν πάλι κάποιος θέλει να εξαιρεθεί, δικαίωμα του.

Αντιλαμβάνεστε ότι η προσπάθεια αυτή δεν έχει τέλος. Με την έννοια ότι θα χρειάζεται διαρκή επικαιροποίηση. Ευελπιστώ τόσο στη κατανόηση όσο και στη συμβολή σας.

Φιλικά

Λεξιπένητας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

my homepage; travel shanghai china

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Powered by Blogger Tutorials

Κάνε γνωστή την παρουσία σου

Παροπλισμένα μπλογκς (105)